opdrachtgevers

wandschildering met gotisch Mariabeeld in een neogotische kerk

wandschildering met gotisch Mariabeeld in een neogotische kerk

  • De opdrachtgever van de Mariakapel in Noord-Scharwoude: “In een oud gebouw kan zij een hedendaags beeldend werk laten contrasteren met het aanwezige, maar tegelijkertijd een relatie leggen naar het verleden.”
  • De opdrachtgeefster van de “lade”kast: “De kast bevalt geweldig, het is een dagelijks genot om hem te zien en tegelijk past het zo goed in de kamer dat het lijkt of hij er al jaren heeft gezeten.”
  • “Nadat Mieke een monumentale schildering had aangebracht op een kantoor in ons bedrijf, hebben we haar gevraagd een leuke oplossing te vinden om (beveiligings)traliewerk aan te brengen bij de lichtkoepels in ons huis en wij zijn meer dan tevreden met de leuke en speelse manier waarop zij er kunstwerkjes van heeft gemaakt. Duidelijk dat er echt over is nagedacht, het past bij ons en bij de ruimtes en het is perfect en professioneel uitgevoerd”
  •  “Jouw kunst is geen versiering, maar geeft meerwaarde.”
  • De opdrachtgever van de prijzenkast (en micromecenas): “Een fantastisch mooi object met een prachtig kubistisch lijnenspel. Het bijzondere is dat ze aanvullend aan elkaar zijn, de prijzen en de kast. De kleur is een verrijking in mijn interieur.”
  • “Mieke is een kunstenaar die vragen van klanten met eigen stijl en persoonlijkheid op een verrassende wijze realiseert, waarbij ze geen concessies aan de kunst doet, maar wel zorgt dat je als klant, evenementenorganisator of particulier tevreden bent. Soms moet je even stilstaan bij het ontwerp……Even nadenken over iets wat je helemaal niet in je hoofd had……maar het blijkt uitstekend te passen.”